Proiect PNL, aprobat de Consiliul Local! Bucureștenii din Sectorul 3 își vor putea steriliza și microcipa gratuit animalele!

Consiliul Local al Sectorului 3 a adoptat proiectul PNL prin care cetățenii din sector vor avea acces gratuit la servicii de sterilizare şi de microcipare a câinilor de rasă comună.

Bucureștenii din Sectorul 3 își vor putea steriliza și microcipa gratuit animalele! Proiectul care favorizează adopția animalelor a fost aprobat fără votul consilierilor USR, care l-au blocat iniția, iar și la ultima ședință când au părăsit sala în momentul votului.

“Sunt foarte mulțumit că am reușit, în sfârșit, să trecem acest proiect care le face oamenilor viața mai uşoară. Sunt convins că vom reuși să îl aplicăm cu același succes cu care au făcut-o și colegii noștri în județul Ilfov. Am văzut că și azi cei de la USR au votat împotrivă. Mi-e greu să înțeleg cum poate un partid să pună politica mai presus de oameni”, a declarat inițiatorul proiectului, consilierul PNL, Cătălin Moldoveanu.

Președintele PNL Sector 3, Andrei Baciu, a subliniat printr-o postare pe pagina sa de Facebook că sterilizarea gratuită va însemna o deschidere mai mare către adopție.

„Este o veste extraordinară și pentru că sterilizarea gratuită va însemna o deschidere mai mare către adopție. (…) Felul în care ne raportăm la animale și modul în care ne purtăm cu ele spun foarte multe despre noi și despre comunitatea în care trăim. Vreau să facem din sectorul 3 un loc care pune grija față de calitatea vieții pe primul loc”, a scris Andrei Baciu, președintele PNL Sector 3, pe pagina sa de Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.