Tupeu fără limite marca Cherecheș: Primarul fugar ar fi intrat în greva foamei!

Cătălin Cherecheș a intrat în greva foamei. Primarul fugar ar fi refuzat să mânânce de când a fost adus în România, în urmă cu două zile. În prezent, el se află încarcerat la penitenciarul Rahova pentru perioada de carantină, ulterior va fi mutat la penitenciarul din Aiud.

Aflat în carantină în penitenciar, Cătălin Cherecheș a intrat în greva foamei. „Primarul fugar” a refuzat să mănânce încă de când a fost adus în România din Germania, respectiv în urmă cu două zile, spun surse din cadrul ANP.

Surse din penitenciare au explicat care este starea actuală a deținutului Cătălin Cherecheș. El ar fi intrat în greva foamei încă de când a fost adus în țară, la penitenciarul Arad, unde nu a vrut nici măcar micul dejun.

În prezent, el se află la Penitenciarul Rahova, unde a fost băgat, conform procedurilor, în carantină.

Acolo, afirmă sursele din penitenciare, Cherecheș are condiții bune, iar celula este proaspăt renovată, cu termopane, pat nou și lenjerie bună, drept urmare refuzul acestuia de a se hrăni nu ar avea o motivație reală.

Fostul primar mai este vizat în alte dosare penale, aflate pe rol, drept urmare va fi transferat după 21 de zile, la finalul carantinei, în Penitenciarul Aiud.

Cătălin Cherecheș a fost adus în România, în seara zilei de marți.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.