George Simion și Caravana Patrioți în Europa au ajuns la Timișoara: ”Fiindcă ne aflăm aici vrem, în primul rând, libertate!”

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a poposit marți, 14 mai, la Timișoara, în Piața Victoriei.

Evenimentul de prezentare a candidaților AUR la alegerile din 9 iunie s-a desfășurat în centrul orașului, acolo unde peste 1.000 de persoane au participat la un flashmob și o plimbare împreună cu George Simion pe străzile pietonale din oraș.

“Împreună cu noi se află înaintașul nostru, Vlad Țepeș, și candidații AUR la europarlamentarele din 9 iunie și la primăriile din Timiș. Vrem să amintim de lupta înaintașilor: Vlad Țepeș, Mihai Viteazul, Ștefan cel Mare, Horia Cloșca și Crișan!”, a fost mesajul transmis de George Simion în Piața Victoriei din Timișoara.

“Ne aflăm aici cu toții, în această piață simbol a Timișoarei, să discutăm cu dumneavoastră, să discutați cu ei direct și să vă explicăm ce vrea AUR pentru România. În primul rând, fiindcă ne aflăm la Timișoara vrem libertate!”, a conchis președintele AUR.

În final, participanții la flashmob-ul din Piața Victoriei din Timișoara au recitat, la unison, celebrul catren din Scrisoarea a III scrisă de Mihai Eminescu:

“Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,

Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,

Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,

Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni”.

George Simion a făcut ulterior fotografii cu sute de oameni care i-au solicitat acest lucru, a discutat cu cei prezenți despre problemele orașului și despre planurile AUR după alegerile din 9 iunie.

La eveniment au participat, pe lângă mai mulți candidați la alegerile locale, eurocandidații Cristina Dumitrescu, Georgiana Teodorescu, Nicolae Vlahu, Gheorghe Piperea, Cosmin Corendea, Avram Fițiu sau Cristian Mancaș.

În timpul marșului pe străzile orașului oamenii au aclamat mulțimea și au strigat alături de cei prezenți: “Cine suntem noi?”, cu răspunsul care dă de multă vreme fiori Partidului Comasat: “AUR!”

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.