Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja: Eliminăm mafia piețelor din București, eliminăm intermediarii, care îi jupoaie pe micii fermieri și cresc costul alimentelor sanatoase pentru bucureșteni!

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, susține că prețul legumelor și fructelor din piețe a crescut, iar o cauză importantă pentru această situație este apariția intermediarilor în inchirierea locurilor din piețele volante.

Potrivit lui Burduja, O astfel de situație regăsim în fiecare weekend la Piața Volantă de la Piața Eroilor, Academia Militară. Mai exact, producătorii români sunt obligați să plătească chiar de trei ori mai mult pentru a putea să iși comercializeze produsele în fiecare sâmbătă și duminică.

„Am văzut recent un caz documentat în această piață. Tanti Maria, un mic producător român, a ajuns să plătească de la 3.800 lei pe lună la 24.000 de lei pentru trei weekenduri. Acestă situație este cauzată de Primăria Generală, care a ales să încredințeze direct spațiul public către o singură firmă, care doar a depus o simplă cerere la primărie, pentru un profit de 20.000 EUR / weekend, adica peste 1 milion de EUR/an.

Consecințele acestui act profund ilegal și imoral? Producătorii români nu mai au unde să își comercializeze produsele către bucureșteni, iar acestea ajung să coste mult mai mult pe tarabă, în timp ce o firmă privată se îmbogățește, sub semnatura lui Nicușor Dan, pentru că…a depus o cerere. Follow the money!”, a mai spus Burduja

Garanția lui Sebastian Burduja ca primar general este că va elimina din PMB toți intermediarii, toate procedurile vor fi transparente și în interesul bucureștenilor!

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.