Edi Iordănescu nu continuă la națională! Oferta FRF, respinsă, de fostul selecționer!

Edi Iordănescu nu a oferit încă un răspuns clar propunerii FRF de a-și prelungi mandatul, iar Răzvan Burleanu i-a stabilit un termen limită pentru a răspunde până sâmbătă, 20 iulie. Totuși, surse din cadrul FRF sugerează că aproape sigur Edi Iordănescu va refuza oferta!

Edi Iordănescu a refuzat oferta FRF! Oferta FRF pentru Edi Iordănescu prevede un salariu de 30.000 de euro net pe lună, reprezentând o creștere cu 50% față de contractul anterior. Durata contractului este de 4 ani, cu obiectivul de a califica echipa la Cupa Mondială din 2026, dar fără clauza de demitere în cazul ratării calificării, api de a continua pentru Euro 2028. Practic, Edi iordănescu ar încasa peste 1.000.000 de euro pentru patru ani de contract.

Totuși, chiar dacă Edi Iordănescu nu a oferit un răspuns clar ofertei pe care a primit-o, Răzvan Burleanu le-ar fi transmis deja oamenilor din FRF că din semnalele pe care le are acesta va declina propunerea și nu va continua ca selecționer, scrie Golazo.

De-a lungul mandatului său de 10 ani, Răzvan Burleanu a lucrat cu șase selecționeri: Victor Pițurcă, Anghel Iordănescu, Christoph Daum, Cosmoin Contra, Mirel Rădoi și Edi Iordănescu. Pe lisa sa figurează antrenori liberi de contract, Mircea Lucescu, Laszlo Boloni, Mirel Rădoi, Adrian Mutu şi Marius Șumudică, dar şi antrenori sub contract, Gică Hagi, Cosmin Olăroiu, Răzvan Lucescu, Dan Petrescu, Dorinel Munteanu şi Ioan Ovidiu Sabău.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.