Liberalii își exprimă disponibilitatea și deschiderea pentru „orice fel de formă politică de dreapta”

Purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionuţ Stroe, a declarat luni că există în continuare disponibilitate şi deschidere pentru „orice fel de formă politică de dreapta”.

„Noi credem că PNL este în acest moment cu atât mai mult legitimat să poarte aceste discuţii, cu cât vedem că, iată, în zona suveraniştilor se încearcă a se forma o asociere de partide, în stânga avem un PSD din ce în ce mai virulent şi mai critic, în mod evident că este nevoie de această discuţie. (…) Din partea noastră a existat şi există în continuare disponibilitate şi deschidere pentru orice fel de formă politică de dreapta”, a spus Stroe, la sediul central al PNL.

Chestionat cu privire la condiţia pusă de partidele de dreapta privind o rupere a PNL de PSD, el a răspuns: „Nu poţi să porneşti anumite discuţii condiţionând partenerul”.

De asemenea, Stroe a precizat că PSD îl atacă pe preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, printr-o „orchestrată avalanşă de postări”.

„Este absolut normal şi legitim ca, în condiţiile în care preşedintele partidului este atacat într-o – se vede foarte bine – orchestrată avalanşă de postări din partea social-democraţilor, să existe reacţie din partea noastră”, a spus el.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.