Magazinele PENNY funcționează cu program normal în data de 15 august

PENNY, unul dintre cei mai activi retaileri din România, anunță că magazinele PENNY din întreaga țară vor funcționa cu program normal în data de 15 august, de Adormirea Maicii Domnului.

Pentru a se bucura de o experiență de cumpărături cât mai plăcută, PENNY își așteaptă clienții cu o gamă variată de produse tradiționale, proaspete și la prețuri accesibile, dar și cu un design modern și accesibil al tuturor magazinelor din România. Clienții PENNY pot comanda produsele dorite și prin intermediul aplicațiilor de livrare la domiciliu, Glovo, Bringo și Tazz.

Mai mult, clienții care sunt în căutare de idei sau inspirație pentru rețete de vară, pot răsfoi revista Cu PENNY la masă. Aceasta se găsește în toate magazinele PENNY din țară și este oferită gratuit la casa de marcat, exclusiv la prima cumpărătură efectuată cu cardul PENNY.

Nu în ultimul rând, în pliantul PENNY, clienții află toate ofertele săptămânii, pentru o mai bună planificare a listei de cumpărături. Pliantul poate fi accesat și prin intermediul WhatsApp.

 Despre PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua PENNY în România este alcătuită din 379 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 7.300 de angajați.

PENNY se află printre organizațiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2024 în România. Certificarea de Angajator de Top reflectă grija și angajamentul pentru echipă și performanțele în practicile de resurse umane.

Pentru mai multe detalii despre companie, accesati website-ul oficial https://www.penny.ro/

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.