Echipa artistică a proiectului „LET’S LAUGH” este formată!

După audiții pline de emoții și entuziasm, Asociația Arte dell’Anima este încântată să prezinte echipa artistică a spectacolului „Showcase”, care va fi realizat  în cadrul proiectului „LET’S LAUGH”, un demers inovator ce aduce împreună tineri artiști talentați într-o călătorie spre eliberarea de stres și anxietate prin arta teatrului și a râsului. În urma castingului au fost selectați șase actori remarcabili, care vor da viață acestei producții: Reka Kovacs, Daniel Marian Popa, Daria Pentelie, Tiberiu Harsan, Iulia Petredeanu și Una Toma.

Acești tineri artiști lucrează acum sub îndrumarea inspirată a actorului, regizorului și dramaturgului Radu Iacoban. Repetițiile sunt în toi, iar echipa promite un spectacol plin de emoție, umor și introspecție, intitulat „Showcase”.

Spectacolul „Showcase” este realizat în co-producție cu ARCUB-Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti.

Nu ratați șansa de a urmări evoluția acestui proiect special și de a fi parte din comunitatea „LET’S LAUGH”! Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitați site-ul www.artedellanima.ro, pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima sau contul de Instagram: Teatrul Arte dell’Anima. Puteți lua legătura cu Asociația Arte dell’Anima telefonic la 0722.968.695, prin e-mail pe teatru@artedellanima.ro sau pe rețelele de Social Media.

Mulțumiri speciale tuturor partenerilor care s-au alăturat acestui proiect: Teatrul  „Tudor Vianu” Giurgiu, Teatrul „ Toma Caragiu” Ploiești, Institutul de Neuro-Programare Lingvistică Somato-Integrativă.

Proiectul implementat de Asociația Arte dell’Anima, prin manager de proiect Crina Lință, este organizat în parteneriat cu Primăria Capitalei, prin ARCUB-Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti şi co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național în cadrul sesiunii I/2024, aria Artele Spectacolului – Teatru.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.