Primarul ales al Sectorului 2 continuă audiențele săptămânale cu cetățenii. Rareș Hopincă: Este nevoie de o comunicare directă și transparentă între primărie și cetățeni!

Deși mandatul său va începe abia pe 27 octombrie, primarul ales al Sectorului 2, Rareș Hopincă, continuă audiențele săptămânale cu cetățenii din sector în ciuda faptului că ne aflăm în plin sezon al concediilor.
Potrivit lui Rareș Hopincă, în cadrul discuțiilor, au fost reclamate numeroase situații în care dosare complete ale asociațiilor de proprietari pentru reabilitarea termică a blocurilor sunt ignorate de administrație. Sunt cazuri, susține primarul ales al Sectorului 2, în care oamenii așteaptă de peste zece ani un răspuns și o soluție concretă. În opinia lui Rareș Hopincă,  este inadmisibil că astfel de proiecte, atât de importante pentru confortul și economia locuințelor, să fie tergiversate atât de mult.
Așa cum le-am spus și cetățenilor care au venit în audiență, a completat Hopincă, voi verifica aceste întârzieri și mă voi asigura că lucrurile vor fi puse în mișcare cât mai curând posibil.
„Problemele sunt diverse și numeroase. De la infrastructură și curățenie, la siguranță și facilități. Totuși, cu grijă, dialog și implicare activă sunt convins că vom reuși să găsim soluții pentru toate aceste provocări.
Este necesar să menținem aceste întâlniri săptămânale pentru a asigura o comunicare directă și transparentă între primărie și cetățeni. Vă mulțumesc pentru implicare și vă încurajez să continuați să participați activ la aceste discuții!”, a conchis primarul ales al Sectorului 2.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.