În acest an aniversar, AFAR va organiza, pe 13 septembrie, la Timișoara, a 25-a ediție a Balului Speranței. Președintele executiv al AFAR, Maria Grapini: “Dacă ne implicăm, se poate! Viața este ceea ce lași în urmă!”

Asociația Femeilor Antreprenor din România (AFAR) va organiza, în acest an aniversar, a 25-a ediție a Balului Speranței. Evenimentul care va avea loc în data de 13 septembrie, la ora 19.00, la Restauratul Venue Ballroom din Timișoara, va oferi multe surprize și va încerca să le ofere invitaților o seară de neuitat.
“La a 25-a ediție, echipa AFAR se străduiește să realizeze cea mai frumoasă ediție a Balului Speranței! Au trecut anii, dar noi nu am abandonat acest proiect caritabil, care a fost primul organizat în România și care a rezistat, prin implicare și generozitate, un sfert de secol! Vă așteptăm în 13 septembrie, la ora 19.00, când va suna gongul pentru cel mai longeviv Bal caritabil! Să ne bucurăm împreună! Vom asigura o seară magică, care va contribui și la ajutorarea persoanelor în vârstă! Mulțumesc timișorenilor care au fost prezenți la edițiile anterioare și care au înțeles ce înseamnă solidaritatea. Cu ajutorul lor, am rezolvat multe probleme sociale! Dacă ne implicăm, se poate! Viața este ceea ce lași în urmă!”, a punctat președintele de onoare al AFAR, europarlamentarul Maria Grapini.
Asociația Femeilor Antreprenor din România, înființată în urmă cu 27 de ani, și-a asumat, pe lângă activitatea antreprenorială, să realizeze și proiecte pentru comunitate.
Renovarea școlii generale din Murani, dotarea cu lift și aparate pentru kinetoterapie a căminului de bătrâni de pe Inocențiu Micu Klein, renovarea Secției de endocrinologie a Spitalului de copii “Louis Țurcanu”, renovarea sălii de așteptare a Policlinicii pentru copii, premierea copiilor olimpici – mai multe ediții – și premierea campionilor la dans artistic, renovarea Secției ATI a Spitalului Județean Timișoara și contribuția la pornirea și finalizarea Centrului OcoHelp-Timișoara sunt doar câteva dintre proiectele sociale asumate de AFAR.
Cel mai mare proiect susținut de Asociația Femeilor Antreprenor din România este cel al Fundației “Speranță pentru Voi”, construcția Centrului “Fecioara Maria” pentru persoane în vârstă, în localitatea Giroc. Cu ajutorul oamenilor generoși, a mai spus Maria Grapini, am reușit să construim clădirea, urmând să finalizăm interiorul și dotările.
“Pentru ca acest vis să devină realitate, este nevoie de ajutorul tuturor. Sperăm să vă implicați cu drag în acest proiect de suflet! Mulțumesc tuturor celor care au sprijinit până acum proiectul și apreciez implicarea! Credem în nevoia de solidaritate!”, a completat președintele fondator al Fundației Speranță pentru Voi, europarlamentarul Maria Grapini.
Un nou demers plin de generozitate, prin care Maria Grapini arată, încă o dată, că respectul și compasiunea față de cei în vârstă sunt mai importante decât orice.
Scopul Balului Speranţei a fost, an de an, să atragă fonduri pentru susţinerea diferitelor cauze caritabile, să ajute diferite organizaţii, dar şi tineri talentaţi, familii în nevoie sau persoane care aveau nevoie de diferite tratamente medicale și care nu dispuneau de fondurile necesare.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.