PMP și Forța Dreptei pun bazele unui pol politic de dreapta autentic, liber de influențele toxice ale PSD. Eugen Tomac: Împreună, suntem pregătiți să intrăm în bătălia pentru Parlamentul și Președinția României!

În fața riscului reprezentat de continuitatea nocivă a guvernării PSD-PNL, liderul PMP, Eugen Tomac, a precizat că PMP și Forța Dreptei își unesc resursele și viziunea pentru a crea un pol politic de dreapta autentic, liber de influențele toxice ale PSD. “Împreună, suntem pregătiți să intrăm în bătălia pentru Parlamentul și Președinția României!”, a punctat Eugen Tomac.

În opinia liderului PMP, Ludovic Orban este candidatul alianței politice liberal conservatoare, formată din PMP și Forța Dreptei, pentru funcția de Președinte al României. Un lider implicat, susține Tomac, care va respecta Constituția și va apăra interesele tuturor românilor, indiferent unde locuiesc.

Potrivit europarlamentarului PMP, în fața manipulărilor PNL, care încearcă să păcălească electoratul de dreapta și să mențină PSD la putere, cele două partide oferă o alternativă clară: o dreaptă hotărâtă să aducă schimbarea pe care România o merită.

Tomac consider că România are nevoie de politicieni asumați, capabili să inițieze reforme curajoase, necesare pentru a le asigura românilor școli bune, spitale sigure și o administrație eficientă.

“Trebuie să fim uniți. Așteptăm, așadar, alături de noi forțele democratice de dreapta. Le mulțumesc pe această cale liderilor Alternativa Dreaptă și ai Partidului Național Țărănesc Maniu-Mihalache pentru că au fost astăzi alături de noi. Sunt convins că vom reuși să construim împreună o forță politică de dreapta convingătoare! România are nevoie de noi toți! Cei care iubim această țară și ne dorim să o vedem dezvoltată, respectată și apreciată peste tot în lume!”, a conchis Eugen Tomac.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.