Marian Olaianos a câștigat procesul cu TVR și va fi încadrat la televiziunea publică!

Marian Olaianos a câștigat în primă instanță procesul cu TVR, iar acum comentatorul sportiv a primit câștig de cauză și la apel. Postul de televiziune e nevoit să îl reangajeze, după ce l-a dat afară în mod nedrept.

Marian Olaianos a fost acuzat că a bruscat-o și lovit-o pe Nadine Vlădescu, colega lui de la secția Cultural cu care a avut o aventură. Ulterior, jurnalista a depus o plângere la conducerea TVR, povestind exact ce s-a întâmplat între ei. „Olaianos m-a înjurat, m-a lovit cu palmele, cu pumnii și cu un set de chei, m-a strangulat și m-a dat cu capul de perete”, a povestit Nadine Vlădescu.

La rândul său, Marian Olaianos a spus că a fost hărțuit sexual.

După scandalul în care cei doi au fost protagoniști, cei trei membri ai comisiei de cercetare din TVR i-au recomandat președintelui-director general al postului public, Dan Turturică, să-l dea afară pe Olaianos.

Comentatorul sportiv a câștigat, în primă instanță, în luna martie a acestui an, iar TVR a făcut apel. Acum, a venit și verdictul Curții de Apel, care i-a dat câștig de cauză tot lui Olaianos.

Dispunerii reintegrării reclamantului pe postul ocupat la data concedierii şi a plăţii unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi actualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat salariatul în lipsa dispunerii concedierii sale. Respinge, ca nefondat, apelul incident. Definitivă. Pronunţată astăzi, 8.10.2024, şi pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei”, apare pe Portalul Instanțelor de Judecată.

În urma verdictului Curții de Apel, postul de televiziune este obligat să îl reangajeze pe comentator și să îi plătească toate salariile pe care nu le-a primit în perioada de aproape doi ani. În locul concedierii, lui Olaianos îi va fi aplicată o amendă de 10 la sută din salariul pe 3 luni.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.