Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, dosar penal pentru abuz în serviciu

Procurorii DNA au deschis un dosar penal în care primarul Dominic Fritz și alți doi funcționari din primăria Timișoara, Caius Șuli și Ana Monica Pfeifer, sunt cercetați pentru abuz în serviciu.

Procurorii DNA au comunicat că a fost deschis un dosar penal în care primarul Timișoarei, Dominic Fritz, Caius Șuli – fostul secretarul general al municipiului Timișoara și Ana Monica Pfeifer, membru în comisia de disciplină din cadrul primăriei, sunt cercetați pentru abuz în serviciu. Dosarul ar avea legătură cu demiterea unei angajate, scrie ziuadevest.ro.

”Vă comunicăm că sesizarea dumneavoastră a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara sub nr. 4563/302/P/2024, în vederea efectuării de cercetări față de Fritz Dominic Samuel, Pfeifer Ana Monica și Șuli Caius sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 297 Cod penal.

Dosarul se află în instrumentarea organelor de cercetare penală din cadrul IPJ TIMIȘ – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, efectuarea urmăririi penale fiind supravegheată de Parchetul de pe lângă Judecătorie, iar organele judiciare, având în vedere volumul ridicat de activitate, depun toate diligențele necesare pentru a finaliza cercetările penale, urmând să se dispună soluția legală în cauză.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.