Erdogan reacționează dur după atentatul terorist de la Ankara

Președintele turc, Erdogan, a transmis un mesaj clar organizațiilor teroriste, după ce mai mulți oameni au murit la Ankara în urma unui atentat care a vizat o facilitate de producție aerospațială. Liderul de la Ankara promite că va lupta aprig împotriva terorismului și a celor ce vor să doboare Turcia.

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat miercuri că atacul terorist „disprețuitor” asupra instalațiilor Turkish Aerospace Industries (TAI), în capitala Ankara, a vizat, de fapt, „inițiativele de supraviețuire, pace și apărare” ale țării.

„Atacul terorist împotriva TAI, una dintre organizațiile locomotive ale industriei turce de apărare, este un atac disprețuitor care vizează supraviețuirea țării noastre, pacea națiunii noastre și inițiativele noastre de apărare care sunt simbolul idealului nostru de „O turcie complet independentă”, a declarat Recep Tayyip Erdogan pe platforma X (fostă Twitter).

Președintele turc a salutat intervenția excepțională a trupelor de securitate și antiteroriste, care au fost rapide în a neutraliza amenințarea.

„Din primul moment al atacului terorist, forțele noastre de securitate au intervenit rapid și i-au neutralizat pe teroriști”, a spus Erdogan.

De asemenea, liderul de la Ankara nu a ezitat să amenințe organizațiile teroriste, precizând că nu își vor putea atinge obiectivele și că vor fi destructurate.

„Națiunea noastră ar trebui să știe că mâinile murdare care se întind spre Turcia vor fi cu siguranță rupte; nicio structură, nicio organizație teroristă, nicio axă a răului care vizează securitatea noastră nu va putea să-și atingă obiectivele. Lupta noastră împotriva tuturor tipurilor de amenințări teroriste și a susținătorilor acestora va continua cu hotărâre, hotărâre și într-o manieră multidimensională”, a adăugat președintele turc pe platforma X.

În plus, Erdogan și-a exprimat condoleanțele victimelor atacului și întregii națiuni și a urat însănătoșire grabnică persoanelor rănite.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.