Comedia „#Selfie” a depăşit cifra de 90.000 de spectatori

 

Comedia „#Selfie”, de Cristina Iacob, a atins cifra de 90.703 spectatori şi încasări de 1.136.889 de lei, devenind astfel unul dintre cele mai de succes filme româneşti din ultimii ani, informează un comunicat.

Lansată în cinematografele din România pe 9 mai, comedia „#Selfie” este cea mai de succes lansare românească a anului 2014. Primul lungmetraj al regizoarei Cristina Iacob şi-a convins publicul cu o poveste bine ancorată în realitate şi susţinută de personaje inspirate din generaţia actuală de adolescenţi, informează Mediafax.”Cred că nu există bucurie mai mare pentru regizorul unui film decât să vadă că spectatorii îi apreciază creaţia. Mă bucur foarte mult pentru succesul pe care îl are «#Selfie». Atât producţia filmului, dar şi distribuţia lui au fost realizate de oameni extrem de pasionaţi şi talentaţi, iar rezultatele se datorează tuturor celor care au contribuit la realizarea acestor procese. Le mulţumim mult tuturor celor care ne-au susţinut şi mai ales celor care au ales să vadă filmul nostru. Iar în «#Selfie 2» spectatorii vor avea parte de mai multe surprize”, a declarat Cristina Iacob.

Comparat cu fenomenul românesc „Liceenii”, din anii 1990, filmul „#Selfie” este o producţie MediaPro Pictures şi Zazu Film, fiind distribuită de Zazu Film şi regizată de Cristina Iacob. În rolurile principale pot fi urmăriţi tinerii Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali şi Alex Călin. Alături de aceştia, distribuţia filmului este completată de actori titraţi ca Răzvan Vasilescu, Florin Călinescu şi Alina Chivulescu. Nu lipsesc nici vedete precum Răzvan Fodor, Smiley, Alex Velea, Mihaela Rădulescu, Dan Chişu şi George Vintilă care aduc un plus de nuanţe comediei prin scurtele lor intervenţii.

„#Selfie” este povestea a trei proaspăt absolvente de liceu, care, în loc să stea acasă să înveţe pentru bacalaureat, decid să plece la mare şi să îşi termine adolescenţa în stil rebel. Yasmine, Roxi şi Ana sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele două zile dinainte de examenul maturităţii, iar asta înseamnă să încalce orice regulă şi să facă tot ce le trece prin cap, fără să ţină cont de consecinţe. Vor libertate, adrenalină şi dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi agaţă la mare par mai mult decât dispuşi să le ofere tot ce-şi pot imagina.

 

Citește și

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.