Zeci de persoane, audiate în cazul actriţei Gabriela Dorgai

0

Zeci de persoane au fost audiate în cazul actriţei Gabriela Dorgai, de la Teatrul de Nord din Satu Mare, ucisă şi găsită moartă pe malul Someşului în urmă cu opt zile, iar autopsia a confirmat că femeia a fost şi violată.

Surse judiciare au declarat, marţi, corespondentului Mediafax că, în urma autopsiei, s-a constatat că actriţa a fost violată. „Mai mulţi poliţişti de la Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR au fost detaşaţi la Satu Mare pentru a sprijini ancheta în cazul actriţei Gabriela Dorgai, de la Teatrul de Nord din municipiu, care a fost ucisă. Pentru Satu Mare, această crimă este un eveniment violent deosebit şi s-a considerat necesar să se trimită specialişti de la Bucureşti, ca sprijin. În urma autopsiei, s-a constatat că moartea Gabrielei Dorgai a fost violentă, prin strangulare, iar aceasta a fost violată”, au declarat sursele citate.

Potrivit acestora, a fost alcătuit un portret-robot al presupusului criminal, care este căutat în continuare.

Până acum, susţin aceleaşi surse, au fost audiate zeci de persoane. ctriţa Gabriela Dorgai a fost găsită moartă lunea trecută, pe malul Someşului, în municipiul Satu Mare, aceasta fiind dezbrăcată de la brâu în jos. Anchetatorii au găsit la faţa locului şi poşeta femeii. Poliţiştii şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au declanşat ancheta, primele cercetări arătând că aceasta a fost ucisă.

Colegii actriţei ucise o descriau pe aceasta ca fiind „o doamnă, delicată, talentată, frumoasă, imposibilă, discretă, feminină”.

Gabriela Dorgai s-a născut în 1971, iar în timpul căsătoriei a purtat numele Vekony. A devenit, în 1990, actriţă a Teatrului de Nord Satu Mare, ulterior a absolvit cursurile Facultăţii de Teatru de la UBB Cluj-Napoca. Actriţa a avut probleme de sănătate şi a fost afectată de faptul că, după divorţ, instanţa a acordat tatălui custodia fiicei ei în vârstă de 17 ani.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.