Macovei vorbește despre servicii secrete ilegale ale unor politicieni!

0

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, sâmbătă, la Realitatea TV, că Sebastian Ghiţă ar trebui să își dea demisia din Comisia de control a activității SRI, având în vedere, precizează Macovei, acuzațiile care îi sunt aduse de către Elena Udrea. În acest sens, „pentru a elimina orice fel de suspiciune”, Macovei consideră că deputatul Sebastian Ghiţă nu ar trebui să participe la audierea şefului SRI în Parlament.

„Sigur că domnul Sebastian Ghiță, care este unul dintre cei acuzați, ar trebui să nu facă parte din această audiere și poate că ar trebui și să-și dea și demisia din această comisie. Vorbim de această situație punctuală când este vorba despre acuze, inclusiv la adresa dânsului. Nu știu dacă sunt adevărate sau nu, dar trebuie să elimini suspiciunile, asta trebuie să înțelegem”, a declarat europarlamentarul.

Pe de altă parte, Monica Macovei a vorbit la Realitatea TV şi despre existenţa unor servicii secrete ilegale, controlate de către politicieni.

„Eu cred că există și servicii ilegale, cred că sunt politicieni care și-au numit propriile grupuri care ne urmăresc (…) cei care au probleme cu legea penală sau care așa văd competiția politică (…) Ofițerii de servicii dați afară, la începutul anilor 90, din servicii tocmai pentru ca serviciile să se împrospăteze cu tineri cu altă educație (…) Eu cred că aceștia au fost racolați (…) Nu putem da, totuși, un nume sau două, nu putem. Am acest sentiment și că acești oameni s-au dus undeva, când au fost dați afară la începutul anilor 90”, a mai spus Monica Macovei.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.