Remus Borza, rețeta succesului. Hidroelectrica și-a dublat profitul!

0

În luna ianuarie, Hidroelectrica înregistra un profit brut în valoare de 140 milioane lei, reprezentand dublul profitului brut raportat in luna ianuarie 2014. Această performanță a fost susținută atât de nivelul relativ mare al producției de energie, dar și de tendința diminuării continue a costurilor operaționale.

„În luna ianuarie 2015 Hidroelectrica a produs și a livrat 1.590 GWh, producție în creștere cu 36% față de luna ianuarie 2014 și cu 66% în raport cu luna ianuarie 2013. Tendința de creștere a producției s-a reflectat și în evoluția cifrei de afaceri care s-a ridicat la 322 milioane lei, în creștere cu 42% în comparație cu luna ianuarie 2014 li cu 69% în raport cu luna ianuarie 2013. Rata de creștere a cifrei de afaceri este rezultatul implementării unei noi strategii de vânzare a energiei electrice în condiții de competitivitate și transparență” a declarat av. dr. Remus Borza, Administratorul Judiciar al Hidroelectrica.

„Mizând în continuare pe o strategie de control riguros al costurilor de producție și pe dezvoltarea poziției de vânzător și trader în piețele de energie ale Europei Centrale si de Est, Hidroelectrica garantează că va continuă să genereze valoare pentru acționarii săi și în anul 2015 și să își consolideze statusul financiar din perspectiva listării la bursă”, se mai arată în comunicatul de presă dat publicității de Hidroelectrica.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.