Alertă cu bombă la două bănci din Chișinău

Share:

Două alerte cu bombă s-au înregistrat marți la Chișinău, după ce angajații care asigurau paza a două bănci comerciale din capitala Republicii Moldova au informat poliția că sediile acestor instituții au fost minate, informează portalul Unimedia, preluat de Agerpres.

Alerta a fost declanșată de un apel telefonic primit în jurul orelor 09:00. Angajații serviciilor de pază ale celor două bănci primiseră în prealabil mesaje de tip SMS în care erau anunțați că cele două sedii ar fi fost minate. Un purtător de cuvânt al Direcției Poliției Municipale a confirmat această informație pentru portalul menționat.

Mai multe echipaje ale poliției, însoțite de geniști de la unitatea BombTeh, s-au deplasat la fața locului. Angajații celor două bănci au fost evacuați, menționează Unimedia.

Este vorba despre filialele a două bănci diferite, una — amplasată pe strada Columna, alta — pe Bănulescu-Bodoni, ambele situate în centrul capitalei Chișinău. Circulația în zonă a fost restricționată și se desfășoară cu dificultate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.