Onțanu spune că va fi reales. Înțelegere scandaloasă PNL-UNPR!

1

Apropierea alegerilor face să avem combinații din ce în ce mai suspecte și mai scandaloase. Surse politice susțin că primarul Sectorului 2 se laudă prin lumea politică de o înțelegere pe care ar fi parafat-o deja cu liderii noului PNL, relatează stiripesurse.ro.

Înțelegerea ar fi una extrem de simplă și de avantajoasă pentru el. PNL va pune un candidat la impresia artistică și nu va fi deranjat și el ar fi reales în funcție pentru a VI-a oară fără probleme în funcția de primar al Sectorului 2. La schimb va fi viceprimarul și câteva acorduri „secrete” (n.a. nu doar vorbe) cu unii „de la PNL care contează”, ar fi relatat primarul unor apropiați politici.

În context domnia sa ar fi admis faptul că PNL-ul e singurul care ar putea să îi pună probleme deoarece PSD nu va avea cel mai probabil candidat în Sectorul 2.

La precedentele alegeri locale liberalii au candidat alături de PSD în USL pe liste comune în marile municipii și sectoarele Capitalei. În cadrul unei înțelegeri atunci PNL l-a exclus pe actualul deputat Dan Cristian Popescu din partid tocmai pentru a facilita realegerea lui Neculai Onțanu. Pe același tipic și fostul PDL a mers atunci pe mâna unui traseist (acum este în PMP) și realegerea actualului primar a fost o formalitate.

Neculai Onțanu este în prezent secretarul general al UNPR, partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea.

După apariția acestor informații incendiare, cotidianul online cronicaromana.net l-a contactat pe deputatul Dan Cristian Popescu, se pare victima jocurilor politice și de această dată, pentru a afla dacă acesta este la curent cu aceste trocuri mizere care îl au în prim-plan pe eternul primar al sectorului 2.

În consecință, în zilele următoare Dan Cristian Popescu va acorda, pe marginea acestui subiect extrem de delicat, un amplu interviu cotidianului nostru. Ar fi păcat ca locuitorii sectorului 2 să fie, încă o dată, păcăliți de primarul Onțanu, cel care continuă să sfideze de prea mulți ani sutele de mii de locuitori din sectorul pe care îl administrează ( a se citi jefui ) după bunul plac!

 

Citește și
1 Comentariu
  1. Anonim spune

    Sa fim seriosi! Cine-l mai vrea pe Ontanu?!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.