Smith&Smith: Un nou coridor de transfer de bani low cost între Franța și România!

0

Smith & Smith si Tempo France au dezvoltat un nou coridor de transfer de bani low cost din Franța către România și Republica Moldova.

Cetătenii români și moldoveni care lucrează în Franța pot trimite bani la cele peste 700 de agenții ale Smith & Smith și agenților săi bancari, la prețuri foarte competitive.
La cele 49 de agenții proprii Smith & Smith din toată țara beneficiarii își pot ridica banii atât în EUR cat si în RON, multe din acesta sunt deschise în marile centre comerciale funcționând 7 zile din 7, 12 ore pe zi.
Prin intermediul Smith & Smith se pot transfera bani direct și în conturi în RON și EUR deschise la bănci comerciale din România. De asemenea, prin Smith & Smith românii din Franța pot trimite bani în România direct la domiciliul beneficiarului, în peste 3100 de localități.
Tempo France deține sucursale de transfer de bani în Paris și Frankfurt și operează în peste 100 de țări prin cei 60 de agenți ai săi. De menționat faptul că Smith & Smith a aniversat, pe 1 martie, 15 ani de la data primului transfer, efectuat în martie 2000 din Israel pentru un beneficiar din România.

Astfel, după 15 ani de experiență în domeniul transferului de bani peste 7 milioane de operațiuni au purtat amprenta Smith & Smith. Smith & Smith oferă clienților săi o gamă diversificata de servicii cu sau fără numerar, în condiții de competitivitate atât în ceea ce privește timpul de transfer cât și costul operațiunii.
Partenerii Smith & Smith , bănci, instituții de plată și agenți de transfer de bani din întreaga lume formează o infrastructură solidă cu peste 50.000 de puncte de acces și cu o experiență generatoare de încredere pentru cei ce folosesc serviciile Smith & Smith.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.