PC este un partid serios și loial în alianța de guvernare

Share:

Președintele PC, Daniel Constantin, a declarat sâmbătă, la lucrările Consiliului Național al PSD, că îi asigură pe social-democrați de sprijinul conservatorilor și de dorința PC de a rămâne loial alianței de guvernare, potrivit Agerpres.

„Ați demonstrat, odată cu acest Consiliu Național, că acest partid are capacitatea de a renaște, de a se regenera și ați demonstrat că vă respectați trecutul, dar că, asemenea PC, priviți spre viitor. Am vrut să vin azi în fața dvs. cu un obiectiv foarte clar — să vă asigur că PC este un partid serios și loial în alianța de guvernare. Azi, dincolo de alianțe politice, este în interes public, național și chiar european să demonstrăm că această alianță este cea de care are nevoie România. România are nevoie de stabilitate. (…) Românii au nevoie ca această alianță să ducă mai departe un proiect care a început în 2012. Am venit să vă asigur că am ales soluția pe termen lung, și nu o improvizație de moment”, a declarat Constantin.

În opinia sa, România are nevoie de un proiect social-liberal iar alianța de guvernare „oferă acest lucru”.

„Este un guvern și un proiect care au pus accent pe partea socială din această țară, pe educație și sănătate. În egală măsură, avem obiective extrem de importante — să ne reconectăm la România activă, la cei care se uită mai puțin la televizor, dar merg la muncă (…), la preocupările pe care oamenii le au zi de zi, la tânăra generație, care, din păcate, se îndepărtează din ce în ce mai mult de politică”, a mai spus Daniel Constantin.

Președintele PC a menționat că alte proiecte majore pentru alianța de guvernare sunt noul Cod fiscal, revizuirea Constituției, legea finanțării partidelor și Codul electoral.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.