Maior exclude intrarea în politică

George Maior, fostul şef al Serviciului Român de Informaţii, a răspuns, sâmbătă, unei întrebări legate de viitorul carierei sale politice. Acesta a precizat că „exlude politica în acest moment, însă orice se poate lua în calcul”. 

George Maior, care este în prezent preşedintele Academiei Naţionale de Securitate, a acordat, sâmbătă seara, un interviu la Realitatea TV. Întrebat dacă ia în calcul opţiunea de ambasador al României în SUA, vehiculată de multe ori, acesta a adăugat că „nu există o decizie sau o discuţie în acest moment”.”S-a vehiculat de multe ori, orice se poate lua în calcul, şi pe plan instituţional, dar nu există o decizie sau o discuţie în acest moment”, a răspuns George Maior.

Mai mult, întrebat dacă ar lua în calcul opţiunea de premier, în cazul în care i se va oferi această funcţie, George Maior a precizat că „exclude politica în acest moment”.

„Nu cred în tehnocraţii pe această funcţie, ca să fiu explicit în privinţa acestei ipoteze. Am fost de ”n” ori prim-ministru, nu am fost niciodată de fapt propus. Au discutat alţii, nu am discutat eu, şi de aici iarăşi o ambiguitate şi percepţie, că ne-am fi implicat politic, la nivel de Serviciu”, a mai precizat George Maior.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.