Ponta visează la câștigarea alegerilor din 2016

0

Preşedintele PSD Victor Ponta a transmis membrilor PSD, prezenţi în cea de a doua zi la lucrările Consiliului Naţional, că este hotărât să guverneze până la finalul mandatului şi să câştige alegerile din 2016.

Victor Ponta le-a transmis colegilor din PSD că, prin noile rezoluţii adoptate, partidul resetează criteriile de integritate în politica românească, relatează Romaniatv.net.

„PSD este cel mai bun la guvernare, dar cât timp vom fi acuzaţi că nu respectăm regulile de integritate, că nu ne îndepărtăm colegii care sunt vinovaţi, au greşit sau sunt doar acuzaţi, nu este suficient. Atunci când apare o acuzaţie gravă, clară de corupţie, trebuie să vă asumaţi această răspundere. Ştiu sigur că unii dintre colegi sunt nevinovaţi, alţii însă ştiţi ca şi mine că sunt vinovaţi şi că ne-au făcut rău nouă şi lor prin ce au făcut în aceşti ani şi trebuie să înţeleagă că, dacă ţin la acest partid, îşi asumă responsabilitatea. Nu există un partid numai cu oameni prefecţi, dar trebuie să arătăm că avem cei mai mulţi oameni corecţi”, a spus Victor Ponta.

Președintele S&D din Parlamentul European și-a făcut apariția la Consiliul Național al PSD cu un discurs puternic de unitate și susținere pentru delegația PSD din Parlamentului European și pentru președintele PSD, Victor Ponta. „I-am scris câteva cuvinte lui Victor Ponta ca dedicație pe cartea pe care i-am oferit-o: ‘Ceea ce nu te omoară, te face mai puternic”, a spus Gianni Pittella în încheierea discursului de la Consiliul Național al PSD.

Pittella a mai spus că susține mobilitatea românilor și drepturile fundamentale ale cetățenilor europeni, subliniind totodată că susține ferm aderarea României la Schengen.

Liderul europarlamentarilor social-democrați europeni a apreciat relația pe care o are cu toți românii din Parlamentul European și cu Victor Ponta în marea familie a socialiștilor europeni, printr-un discurs laudativ la adresa PSD și la adresa tuturor românilor, indiferent de etnie, orientare sexuală sau politică.

Liderul grupului social-democraților din Parlamentul European a mai spus că România și Bulgaria sunt „parteneri de drept ai UE” și, prin urmare, trebuie să intre în spațiul Schengen.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.