Un român din patru crede că situația economică s-a înrăutățit!

0

Potrivit unui sondaj CSCI realizat în luna aprilie, peste 40% din români spun că starea economiei este mai bună în Guvernul Ponta decât în guvernele anterioare.

Totodată, 33% dintre români consideră că starea economiei este la fel și 24% că aceasta s-a înrăutățit, se arată într-un sondaj CSCI realizat în luna aprilie, potrivit lui Dan Sultănescu, consilierul lui Victor Ponta.”Opinia dominantă este una a îmbunătățirii economiei. Trei sferturi din votanții stângii cred asta. Interesant este că oamenii săraci consideră în mare măsură că economia s-a îmbunătățit (48%, față de 38% din bogați), relatează Romaniatv.net.

Doar printre votanții de dreapta și cei care nu votează opinia dominantă este fie de stagnare (37%) sau de înrăutățire (35%), dar chiar și printre ei mai mult de un sfert observă îmbunătățirile”, se mai arată în postarea făcută de Dan Sultănescu pe pagina sa de Facebook.

În plus, acesta menţionează ca şi concluzii ale sondajului faptul că 6 din 10 pensionari văd pozitiv evoluţia economică a ţării.”Muncitorii fără studii superioare și intelectualii sunt în media națională. Cei cu studii superioare, chiar dacă sunt în general anti-PSD, nu neagă că situația economică este mai stabilă acum sau chiar mai bună. Doar tinerii fără studii superioare sunt mai sceptici. 6 din 10 pensionari au o atitudine pozitivă faţă de evoluţia economică. Nu există diferențe notabile de gen”, se mai menţionează în postare.

Dan Sultănescu a anunţat cu această ocazie că rezultatele următorului sondaj, realizat pe vot politic, încredere, direcţie, tot pentru luna aprilie, va fi prezentat până la sfârşitul săptămânii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.