Pedofilul din Iași a fost arestat

0

Judecătorii Tribunalului Iaşi au dispus arestarea pentru 30 de zile a unui bărbat de 67 de ani, din localitatea Ţigănaşi, pe care îl acuză de viol şi pornografie infantilă. Bărbatul e acuzat că ar fi abuzat sexual în mod repetat două fete de cinci, respectiv şase ani. 

Cele două minore din Ţigăneşti fac parte dintr-o familie dezorganizată. Mama acestora are 8 copii, fiecare fiind conceput cu un bărbat diferit. Neglijate în familie, copilele ajungeau des în grija reprezentanţilor Primăriei. În urmă cu şase săptămâni, asistenta socială din comună a avut o discuţie cu minorele, acestea povestindu-i perversiunile sexuale la care fuseseră supuse de către Holban. Femeia le-a înregistrat şi a alertat autorităţile, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Potrivit procurorilor DIICOT, Ion Holban le-a violat pe cele două fetiţe de mai multe ori, începând cu primăvara acestui an. Ultimele fapte ar fi fost comise în luna iunie, când păţania fetelor a fost aflată de asistenta maternală. Pe lângă abuzurile sexuale, surse din cadrul anchetei au menţionat că Holban obişnuia să le fotografieze pe cele două fetiţe, păstrând pozele cu acestea dezbrăcate.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.