Bilanțul morților din Club Colectiv a ajuns la 31!

0

Un alt tânăr a decedat la Spitalul de Arşi în urma incendiului de vineri seară produs în clubul Colectiv, potrivit Romania TV. Acesta era singurul care nu fusese identificat de la spitalul respectiv. Astfel, bilanţul tragediei a ajuns la 31 de morţi, după ce alte două tinere au pierdut duminică lupta cu viaţa.

Spitalul Militar a anunţat, luni, că starea a trei dintre pacienţii care sunt internaţi la Terapie Intensivă s-a îmbunătăţit şi vor putea fi transferaţi la Secţia de arşi, alţi cinci sunt în continuare în stare gravă, iar unul continuă să fie intubat, medicii declarându-se ”foarte oprimişti”.Încă o victimă a incendiului de la clubul Colectiv, Alexandra Matache, o tânără de 26 de ani, a murit, duminică, la Spitalul Bagdasar, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în incendiu ajungând la 30. Alte 137 de persoane sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti, dintre care 57 sunt în stare critică şi gravă.

Numărul deceselor victimelor rănite grav în incendiul de la Colectiv s-ar putea dubla, a declarat, duminică, premierul Victor Ponta, precizând că aceasta este concluzia unui grup de lucru pe care l-a convocat la Guvern.”În urma discuţiilor a reieşit că numărul deceselor este posibil să crească, chiar să se dubleze”, a spus Ponta duminică.

Premierul a susţinut că autorităţile au medicamentaţia şi aparatura necesară tratării acestor pacienţi, iar dacă este nevoie de fonduri suplimentare, Fondul de rezervă aflat la dispoziţia Guvernului le poate asigura. „Acum depinde numai de cât de puternic este organismul fiecărei persoane în parte şi de Dumnezeu”, a spus Ponta.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.