Parada militară de 1 Decembrie va avea loc în Piața Constituției

Pentru al doilea an consecutiv, parada militară din Bucureşti prilejuită de Ziua Naţională a României va avea loc în Piaţa Constituţiei. Festivităţile vor avea loc, marţi 1 decembrie, începând cu ora 11.00 şi vor fi trasmise în direct pe TVR1.

Organizatorii aşteaptă câteva mii de persoane care să asiste la parada militară de 1 Decembrie. La Bucureşti, peste 2500 de militari şi specialişti vor participa la festivităţile dedicate Zilei Naţionale.

„1 Decembrie, în Bucureşti, va avea un program întins pe toată perioada zilei. Vom începe la 8 dimineaţa cu depunerile de coroane de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut, la ora 11.00 vom avea parada militară de Ziua Naţională, care va dura în jur de o oră, după care, la ora 18.00, militarii Brigăzii 30 Gardă or face deja tradiţionala retragere cu torţe. Vom începe din faţa Palatului Cercului Militar Naţional, pe Regina Elisabeta şi este un trasu care va ajunge până la Cazarma Brigăzii, pe bulevardul Vasile Milea”, a explicat colonelul Constantin Spânu, purtător de cuvânt al MApN, în Telejurnalul Matinal.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.