Adrian Thiess va intra în cursa pentru Primăria Capitalei

Share:

Adrian Thiess, omul din spatele succesului lui Sorin Oprescu, s-ar fi decis să intre în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei, potrivit unor surse politice citate de stiripesurse.ro.

Intrarea sa în cursă dă serios planurile peste cap și în partide deoarece este cunoscut faptul că Adrian Thiess este un om cu relaţii puternice și care a reușit să aducă în România nume mari din politica internațională la București: Mihail Gorbaciov, ultimul președinte al URSS, Antonio Di Pietro, celebrul procuror antimafia sau șeful Grupului Bilderberg, dar și alte personalități importante. A avut în plan internațional ca obiectiv personal promovarea imaginii României și a preferat până acum să acționeze din umbră, potrivit stiripesurse.ro.

O astfel de candidatură îi obligă pe strategii principalelor partide politice să-și ajusteze strategiile la noile realități.

Adrian Thiess a fost în 2001 consilier personal al președintelui României, cel mai tânăr consilier al unui președinte de țară în istoria României.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.