Orban îi avertizează dur pe Iohannis și Cioloș

0

Liberalul Ludovic Orban a scris, pe pagina sa de Facebook, că PSD are o strategie „diabolică”, iar Dacian Cioloș și „girantul său”, Klaus Iohannis, vor răspunde dacă nu înțeleg ce se întâmplă.

„Interesanta strategia PSD. Se fac ca sprijina guvernul in Parlament, protejandu-si cohortele de politruci plantati in administratie in guvernarea Ponta (secretari de stat, presedinti si vicepresedinti de agentii si autoritati, manageri de companii, secretari generali si secretari generali adjuncti, directori generali si directori, prefecti si subrefecti, sefi de deconcentrate) cu amenintarea depunerii unei motiuni de cenzura.

Pastreaza, de asemenea, monopolul absolut al alocarii de bani pentru investitii catre localitati, favorizand primarii PSD in pregatirea alegerilor locale. Iar in timpul acesta, desi ei sunt practic la putere, televiziunile aflate sub influenta lor toaca guvernul de dimineata pana seara, dand vina pe Johannis si PNL pentru toate greselile, reale sau inventate, ale executivului.

In ritmul asta, in cateva luni, imaginea guvernului va fi facuta tandari, cu consecinte evidente asupara imaginii PNL ( care, desi in realitate nu are niciun om in guvernare, este perceput ca fiind responsabil de activitatea guvernului ) , iar PSD va organiza practic alegerile prin miile de pesedisti mentinuti in pozitii cheie, cu consecinte evidete asupra „corectitudinii” procesului electoral.

Daca Dacian Ciolos,si, mai ales, girantul sau, Klaus Johannis, nu inteleg aceasta strategie diabolica a PSD si nu o contracareaza, vor raspunde pentru consecintele ei nefaste”, a scris Ludovic Orban.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.