O filială locală din PSD sare în barca lui Băsescu!

Dezertare în masă din PSD. Chiar înainte de alegeri, o întreagă organizaţie locală a partidului lui Liviu Dragnea a trecut cu tot cu şef la Mişcarea Populară.

Presedintele PSD Raducaneni, Botezatu Neculai, impreuna cu intreaga organizatie si trei consilieri locali din sase au trecut la Miscarea Populara. Transferul s-a facut in cursul acestei saptamani iar Botezatu Neculai va fi candidatul MP la Primaria Raducaneni, a anuntat Petru Movila, presedinte MP Iasi.

 „Am trecut la Miscarea Populara pentru ca Petru Movila este un om serios, care-si face treaba. Am venit sa-l sprijim pentru ca si el m-a ajutat pe mine, dar si oamenii din comuna. Datorita lui, la noi, la Raducaneni a ramas Trezoreria cand s-a dorit desfiintarea acesteia. Sper sa-i conving si pe ceilalti consilieri sa vina alaturi de noi”, a explicat candidatul MP la Primaria Raducaneni, Botezatu Neculai.

Presedintele Partidului Miscarea Populara Iasi a spus ca-i va acorda tot suportul candidatului formatiunii pentru mandatul de primar al Raducaneniului.

“Este o mutare asteptata, dl Botezatu a mai fost primarul comunei Raducaceni, primar cu care in parteneriat am facut lucruri bune acolo, ca vorbim de sala de sport, de cladire noua de Primarie, ca vorbim de drumuri, apa, canal, de salvarea Trezoreriei din Raducaneni, atunci cand in 2009, 2010, fostul director de la Directia de Finante a vrut sa o desfiinteze. De asemenea, e un semnal foarte bun si corect ca oamenii seriosi nu raman in PSD si ca la Miscarea Populara este un loc in care oamenii care au echipa si care vor sa faca sunt bine primiti si putem face impreuna proiecte pentru comunitate”, a afirmat deputatul Petru Movila, presedintele filialei Iasi a Partidului Miscarea Populara.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.