Gigi Becali, urmărit penal în „dosarul Popoviciu”

Share:

Gigi Becali s-a prezentat miercuri dimineaţă la sediul DNA, unde procurorii l-au înştiinţat că este urmărit penal într-un dosar ce-l viza pe omul de afaceri Puiu Popoviciu.

Becali a părăsit sediul DNA după o oră, declarând la ieşire că procurorii i-au adus la cunoştinţă că este urmărit penal pentru mărturie mincinoasă.

Miercuri dimineaţă, înainte de a intra la DNA, Gigi Becali se arăta încrezător. „Sunt chemat în legătură cu acea declaraţie a mea, în legătură cu dosarul lui Puiu Popoviciu. Vă spun că mărturie mincinoasă n-are cum să fie. Orice aş spune eu, infracţiunea asta de abuz în serviciu este pe acte doveditoare. dacă a făcut evaluarea mai mare, dacă a făcut majorare de capital… E pe acte…

Orice aş spune şi orice aş declara eu în acest dosar, nu are relevanţă, pentru că eu n-am cum să ştiu ce ştie procurorul şi judecătorul. Infracţiunea în dosarul respectiv este pe acte, nu pe ce spune Becali.

Nu mi-am schimbat nicio declaraţie. Dacă nu mai ţin minte din 2006 asta nu înseamnă că mi-am schimbat declaraţiile”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a făcut în 2006 un denunţ pe baza căruia procurorii au demarat o anchetă în cazul omului de afaceri Puiu Popoviciu, judecat în legătură cu retrocedarea a două terenuri din zona Băneasa. Ulterior, luna trecută, Gigi Becali nu a mai recunoscut denunţul făcut în urmă cu zece ani.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.