Liberalii au desemnat candidații pentru municipii și CJ

0

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat că formaţiunea a reuşit să desemneze aproape toţi candidaţii pentru municipiile reşedinţă de judeţ şi pentru preşedinţia consiliilor judeţene, iar acest turneu pe care îl face alături de Vasile Blaga se apropie de final.

„Suntem aproape de finalizarea acestui turneu prin ţară. Am reuşit să desemnăm aproape toţi candidaţii pentru municipiile reşedinţă de judeţ din România, cu excepţia a trei. De asemenea, am desemnat şi preşedinţii de consilii judeţene, doar cu câteva excepţii’, a spus Gorghiu.

Copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga s-au aflat, joi, la Brăila, la evenimentul de lansare a candidaţilor liberali în cursa pentru alegerile locale din iunie, care a avut loc la Sala Polivalentă din municipiu. ‘La Brăila, avem doi candidaţi în care credem, o formulă pe care o considerăm atractivă pentru electorat’, a spus Gorghiu, referindu-se la candidatul pentru Primăria Brăila, senatorul Cătălin Boboc, şi la cel pentru preşedinţia CJ, omul de afaceri Florin Cîrligea, fost subprefect de Brăila, scrie Agerpres.

La rândul său, Vasile Blaga a declarat că la Brăila PNL are o echipă foarte bună de candidaţi.
‘Brăila este un judeţ cu mari probleme, care a rămas în urmă, după 25 de ani de administraţie pesedistă. Iată unde a dus administraţia pesedistă: la corupţie, corupţie şi iar corupţie. Corupţia generalizată de atâţia ani a făcut ca aici să nu vină investitori. (…) Noi credem că a sosit momentul şi pentru judeţul Brăila să schimbăm administraţia PSD’, a declarat Vasile Blaga.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.