Legea privind indemnizațiile pentru mame, amânată

Lovitură pentru sute de mii de familii! Legea care schimbă regulile privind indemnizaţiile pentru mame este amânată din nou de parlamentari. Asta după ce şi Guvernul o blochează din lipsa de bani.

Pachetul de legi care îşi propune eliminarea plafonului pentru indemnizaţia pe care o primesc mamele pentru creşterea copilului nu va intra în Plen la vot final nici săptămâna aceasta, deşi trebuia să intre încă de săptămâna trecută, relatează Romaniatv.net.

De la Comisie, proiectul legislativ a mers către Departamentul legislativ pentru verificări, apoi trebuia să ajungă în plen în această săptămână. Iată însă că cel mai devreme va fi băgată pe ordinea de zi săptămâna viitoare şi asta pentru că spun deputaţii, în acest moment nu au o ordine de zi pentru un plen cu vot final, în sensul în care nu vor mai avea o şedinţă în care să dezbată proiectele cele mai importate şi să le şi voteze.

De asemenea, Guvernul face tot posibilul să amâne aplicarea acestui proiect, cel puţin până la începutul anului viitor pentru că spune că ar fi un efort bugetar pe care nu şi-l permite în acest moment.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.