Deputații decid miercuri dacă permit arestarea lui Ghiță!

0

Comisia juridică a Camerei Deputaților se reunește marți, la ora 11.30, pentru a face raport asupra cererii DNA privind încuviințarea reținerii și arestării preventive a deputatului Sebastian Ghiță, a anunțat, joi, vicepreședintele comisiei, Ciprian Nica. El a adăugat că Sebastian Ghiță a fost anunțat că poate veni la comisie să-și vadă dosarul.

Comisia juridică are termen până marți să întocmească raport pentru cererea DNA în cazul Ghiță, iar votul final asupra acestei solicitări ar putea fi dat miercuri în plen.

Conform procedurilor și Statutului parlamentarului, în trei zile — termen pentru Comisia juridică să întocmească raportul. Asta înseamnă că până marți. Președintele Camerei Deputaților deja a spus că în Biroul permanent de miercuri dimineață să punem pe ordinea de zi la votul final de miercuri și votul în plen„, a declarat secretarul Camerei Deputaților Marcel Ciolacu, la finalul ședinței Biroului permanent, potrivit Agerpres.

Dosarul trimis Camerei Deputaților are cinci volume, însumând aproximativ 1.300 de file. Sebastian Ghiță este acuzat de folosirea în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității, dare de mită, șantaj, cumpărare de influență și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.