Panică la Congresul SUA. Împușcături în Dealul Capitoliului!

Share:

Poliţia din Dealul Capitoliului a comunicat Congresului ca personalul acestuia să aplice măsuri de securitate strictă, deoarece s-au auzit împuşcături în zonă. 

O femeie care trecea prin zonă a fost rănită de schije, şi nu poliţistul care păzea zona, aşa cum au raportat mass-media anterior, au informat autorităţile americane. Acestea nu au precizat identitatea bărbatului care a deschis focul.

Împuşcăturile s-au produs în Capitol Visitors Center (Centrul de Vizitare a Capitoliului). Şi la Casa Albă s-au luat  măsuri de securitate după acest incident, potrivit cbsnews.com. De asemenea, persoanelor din exteriorul clădirii Congresului, care se aflau în zonă, li s-a spus să se adăpostească în locuri sigure.

Potrivit televiziunii CBS, un ofiţer de poliţie ar fi fost împuşcat, iar agresorul luat în custodia poliţiştilor. Presupusul autor al atacului armat a fost arestat preventiv.

Focuri de armă automată au fost auzite, luni după-amiază, în Centrul de Vizitare al Capitoliui, sediul Congresului Statelor Unite.

Nimeni nu intră şi nu iese din clădire deocamdată din complexul Capitoliului şi se aşteaptă ca poliţia să dea o declaraţie oficială despre acest incident.

Congresul se află în vacanţă de Paşte, însă unii dintre membrii lui se aflau în clădirea congresului.

Pentru a intra în clădirea Capitoliului şi a vizita birourile Senatui sau ale Camerei  Reprezentanţilor vizitatorii trebuie să trecă printr-un detector de metale şi este interzis accesul cu arme

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.