Mesajul liberalului Dan Cristian Popescu pentru locuitorii sectorului 2

0

De 16 ani administrația Onțanu umilește locuitorii sectorului 2.Devalizarea banului public-prin sute de contracte oferite cu dedicație unor așa-ziși oameni de afaceri susținuți de Onțanu și gașca din jurul său- a reprezentat o prioritate absolută pentru un primar putred de corupt, disprețuitor și incapabil să înțeleagă problemele reale ale celor pe care a avut tupeul de a susține că îi reprezintă.

Săltat de procurorii DNA, Onțanu caută formule disperate pentru ca ilegalitățile sale, imperiul său infracțional, să meargă mai departe.

Deputatul Dan Cristian Popescu este candidatul PNL la Primăria Sectorului 2. Tânăr, școlit în domeniul administrației publice locale, dornic și mai ales capabil să redea demnitatea locuitorilor din sector, Dan Cristian Popescu reprezintă singura soluție reală prin care sectorul 2 poate deveni unul european, modern, la standarde europene.

Cu un program ambițios și cu o echipă competitivă, Popescu are de luptat, în primul rând, cu candidatul PSD, Mihai Toader, viceprimar în mandatul lui Onțanu. Onțanu îl susține vehement pe acesta din urmă, convins fiind că Toader îi poate proteja în viitorul mandat uriașele fărădelegi.

Ceilalți candidați nu contează. Fac doar un circ pe cât de inutil, pe atât de ieftin, vezi cazul candidatului PMP, Radu Mihai Cristescu, circ care nu le va aduce în cel mai fericit caz decât câteva procente. Mult prea puține pentru a conta în vreo ecuație electorală.

Ca o concluzie, locuitorii sectorului 2, au de ales între perpetuarea jafului din mandatele lui Onțanu și alegerea la Primăria Sectorului 2 a unui candidat care poate oferi mult. Un candidat care crede în capacitatea locuitorilor din sector de a vota, în interesul lor, la alegerile din 5 iunie. Dan Cristian Popescu merită o șansă. Merită șansa de a arăta că poate face o altfel de administrație, una în interesul celor mulți.

Ca și locuitor al sectorului 2 voi vota cu Dan Cristian Popescu. Din simplul motiv că sunt convins că acesta reprezintă soluția. Singura soluție. Îl cunosc, personal, pe acest om. Cuvântul, respectul față de ceilalți, competența, bunele intenții,  îl definesc cel mai bine. Departe de a fi un candidat perfect, Popescu are meritul de a se fi luptat cu toate forțele cu unii lideri locali ai PNL care vroiau să-i predea, la cheie, un nou mandat lui Onțanu. DNA le-a stricat, însă, jocurile…

Dorința acestui om de a schimba în bine acestor sector este una lăudabilă. Are nevoie, înainte de toate, de o echipă de consilieri care să-i susțină proiectele pentru cetățenii din sector. Și nu în ultimul rând de voturile celor sunt suprasaturați, dezamăgiți, de jaful din mandatele lui Onțanu.

Consider că mesajul pe care acesta l-a transmis locuitorilor din sector, și pe care îl prezentăm în continuare, arată foarte clar diferența dintre un candidat integru, bine pregătit, avid să stopeze jaful administrației Onțanu, și alți candidați care nu vor decât să devină copii palide ale penalului Onțanu.(I.Badea )

 

„Cred în democrație și în economia de piață, în respectarea legilor și în bunul-simț. Sunt Dan Cristian Popescu și candidez din partea Partidului Național Liberal pentru funcția de Primar al Sectorului 2.

Am 40 de ani, am absolvit Facultatea de Matematică, Universitatea București, urmată de master în administrație publică locală, A.S.E. București, doctorat în economie, A.S.E. București, studii avansate în științe politice, George Washington University, Washington DC. Am lucrat în administrația publică, am creat locuri de muncă în calitate de manager al mai multor firme private, am făcut investiții pe piețele financiare din România și din alte țări, iar din 2012 am contribuit la crearea unor legi mai bune ca deputat în Parlamentul României.

Pentru mine, Sectorul 2 înseamnă acasă. Am copilărit în apropiere de Biserica Icoanei, ctitorită de înaintașii mei pe linie paternă, familia Băbeanu, în secolul al XVIII-lea. Tatăl meu, academicianul Nicolae Popescu, a fost creator de școală matematică, citat în peste 1000 de lucrări științifice internaționale, iar mama mea, Elena Liliana Popescu, este profesor universitar la Facultatea de Matematică din cadrul Universității București și poet. Sunt mândru că poeziile mamei mele, în prezent pensionară, sunt traduse în peste 80 de limbi în lumea întreagă. La rândul meu, sunt părinte și cunosc grijile și nevoile vieții cotidiene.

Dorința de a schimba lucrurile în bine m-a determinat să mă implic în politică. Sunt hotărât să fac ceea ce ține de mine pentru a schimba în bine Sectorul 2. Ca și dumneavoastră, și eu sunt dezamăgit. În ultimii 16 ani am asistat, în sectorul 2, la o administrație locală păguboasă,  în care s-au irosit foarte mulți bani din buget. Mă uit în jur și cred că merităm altceva decât retrocedări ilegale, panseluțe sau multe alte cheltuieli inutile.

Vreau să vă asigur că, după ce voi primi încrederea dumneavoastră, voi continua lucrurile bune, dar voi pune capăt jafului și hoției de la Primăria Sectorului 2. Pentru că noi, oamenii din acest sector, merităm o viață mai bună, administrație transparentă și eficientă, mai multe locuri de muncă, reabilitarea tuturor blocurilor din sector, parcări pentru fluidizarea traficului, mai multe spații verzi, școli și grădinițe utilate și sigure.

Împreună ne dorim un viitor mai bun pentru România.

Eu vă propun să schimbăm întâi ce ne este cel mai aproape: Sectorul 2!

SEMNEAZĂ alături de mine pentru această schimbare în bine!

Tel.: 031.427.00.77 / 0742.062.839

facebook.com/dancristianpopescu

www.dancristianpopescu.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.