O nouă minune a lui Arsenie Boca

0

Mărturiile de suflet făcute de un om simplu, căruia părintele Arsenie Boca i-a schimbat destinul, pot constitui probe importante pentru canonizarea Sfântului Ardealului. Poveştile incredibile ale lui Bogdan Juncu ne trimit într-o lume în care totul pare posibil. Cum s-a vindecat o femeie de cancer cu metastaze după ce a mâncat un măr dăruit de Sfântul Ardealului aflaţi din materialul următor.

Părintele Arsenie Boca ştia ceea ce oamenii de ştiinţă descoperă abia acum. Pentru vindecarea trupească trebuie să te îngrijeşti mai întâi de vindecarea sufletească. Bogdan Juncu ne relatează o întâmplare incredibilă, încă o minune a părintelui Arsenie.

„Naşa mamei mele. Bolnavă de cancer… metastază! Aproape leşinată de durere şi de suferinţă, îi spune într-o zi lui bărbată-su, măi bărbate, du-mă tu la părintele. Când intra în Drăgănescu, D-zeu ştie cum o dus-o până acolo, nu putea să mai meargă pe picioarele ei, sfântul părinte, era acolo. Îi zice: Ce mă? Ce ţi-o zis ăştia, că ai cancer, mă? Nu mai plânge mă, zice sfântul părinte. Nu mai plânge, că nu ai cancer. Se duce în sfântul altar şi aduce de acolo un măr. Un măr, un fruct. I-l dă şi-i zice: Ia-l, dar îl mănânci numai când ajungi acasă. Şi nu mai plânge atâta că nu ai nici un cancer. Şi apăi du-te la control. După ce o mâncat mărul acasă, după cum o spus sfântul părinte, de-a doua zi era altfel. Nu mai avea nimic. Nici durere, nici nimic de genul acela pe care le-a avut până atunci, înainte de a mânca mărul. S-a dus la control. Şi la Braşov, şi la Cluj, şi la Tg. Mureş şi la Bucureşti. Oameni buni, nici ţipenie, nici urmă de cancer”, spune Bogdan Juncu.

Marele duhovnic ştia multe dintre tainele farmaciei naturii.

Această femeie de care vă povestesc acum e din Făgăraş avea carieră la fiere, bolovani, pietre zdravene, şi-i spune doctorul aşa, măi femeie, dacă nu te operăm mori. Şi s-o dus la sfantul părinte Arsnie Boca şi cum o văzut-o sfântul îi zice aşa. Nu te du’, mă, la nicio operaţie. Tu să faci ce zic eu. Să-ţi faci ceai din limba cerbului cu coajă de portocală, dar neîndulcit. Şi bea aşa o lună de zile, apoi fă pauză o săptămână şi bea din nou. S-o dus femeia acasă şi aşa o şi făcut. Ca şi cantitate, e o frunză la o cană. Femeia n-a mai făcut niciun fel de operaţie. Este aşa de iute în fire că zici că are 18 ani, hai să nu zic 18, dar 20 şi ceva şi ea are 70 şi ceva de ani”, spune Juncu.

Bogdan Juncu ne povesteşte cum o vecină care era pe cale să orbească şi-a recăpătat lumina ochilor folosind cel mai simplu leac.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.