Prima soție a lui Condrea aruncă bombă: „Dan a fost ofițer DIE!”

0

Prima soţie a lui Dan Condrea care s-a prezentat, joi, la Tribunal pentru a încerca să obţină custodia fetiţei face dezvăluiri despre fostul ei soţ. Ea spune despre Dan Condrea că a fost ofiţer SIE şi mereu a fost filat de serviciile secrete.

 Prima soţie a lui Condrea cere custodia fetiţei în condiţiile în care copila fusese încredinţată tatălui. Aceasta a cerut şi instituirea de urgență a unui ordin judecătoresc pentru protecția copilului pe care îl are cu Condrea şi care în acest moment se află în grija mamei vitrege. Fosta soţie a lui Condrea are mai multe probleme şi de aceea instanţa a hotărât ca fetiţa să meargă către tată. Acum, ea a ajuns să ceară ordin de protecţie pentru fetiţă pentru că aceasta a rămas în grija mamei vitrege, care ar abuza-o.

”Astăzi am depus probe suplimentare.  (…) Sunt probe temeinice că este un copil abuzat de ambii părinți, inclusiv de mama vitregă”, a spus femeia, de pe treptele Tribunalului București.

Femeia le-a arătat jurnaliștilor o fotografie de la nunta cu Dan Condrea, în care susține că apare un colonel de la serviciul Doi şi’un sfert, Iancu Damian, precizând că aceasta este dovada că fostul ei soț a fost mereu filat de serviciile secrete.

”E doar o probă ca să liniștim lucrurile. Maior știe mai bine că are toate datele”, a spus femeia, care a afirmat că Dan Condrea a fost ofițer SIE.

Întrebată dacă Dan Condrea avea în anturajul său oameni de la SRI, femeia a spus că da:

„Da, familia Monea Cristian si Monea Adriana si mama lui Monea Cristian care erau ofiteri SPP la Cotroceni a fost cred si pe mandatul lui Basescu. Faceau raportul in fiecare zi si mama lui Dan Condrea, Constanta Condrea, la doamna SPP-ista de la Cotroceni si Dan Condrea la Monea Cristian”, a declarat Laura Georgescu.

Mai mult, aceasta susține că Dan Condrea a dat șpăgi prin intermediari Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, aceasta precizând că are dovezi în acest sens, ascunse într-un seif și pe care este dispusă să le pună la dispoziția anchetatorilor.

”Protecția în cazul Hexi Pharma a venit de la Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților”, a spus femeia, precizând că Dinu Flori, director general în cadrul firmei Hexi Pharma, știe detalii.

Laura Georgescu, prima soţie a lui Condrea, mai spune că dacă ei doi nu ar fi divorţat,  Dan Condrea nu ar fi murit: „Eu nu il lasam singur la volan, ma tineam scai de el, ca stiam ca e vitezoman. Daca suntem parteneri, ori traim, ori murim amandoi. Daca ma asculta traia, daca nu divorta. Eu asa cred, e iluzia mea de medic”, a declarat aceasta.

Procurorii se află şi în posesia testamentului lui Dan Condrea, testament care vorbeşte foarte clar despre modul în care este împărţită averea, care urmează să ajungă la cei doi copii, fetiţa din prima căsătorie şi băiatul din actuala relaţie a lui Condrea.

În ceea ce o priveşte pe concubina lui Condrea, aceasta va primi şi ea o parte din bunuri, dar acele bunuri sunt prevăzute într-o anexă a testamentului şi se referă în principal la afacerile lui.

Dan Condrea avea o avere impresionantă în condiţiile în care în ultimii ani firma lui obţinuse mare parte din contractele cu mai toate spitalele din ţară, cel puţin în ceea ce priveşte furnizarea de dezinfectanţi. Acesta deţinea 5 companii, avea un off shore în Cipru, iar în total se vehiculează suma de 30 de milioane de lei, suma rulată doar în 2014.

Parchetul general a ajuns la un prejudiciu de 50 de milioane de lei doar din contractele pe care le-a avut în perioada 2014-2016. Salariul declarat a lui Condrea în perioada 2008-2009 era de 100 de mii de euro. De asemenea, mai există şi un cont în Elveţia despre care se ştiu foarte puţine lucruri.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.