Ponta pune tunurile pe doi miniștri ai Guvernului Cioloș

Victor Ponta a lansat pe pagina sa de Facebook un atac dur la ministrul Educaţiei Mircea Dumitru, după ce, vineri, Petre Tobă şi Florentin Pandele au primit verdict de plagiat în cazul tezelor lor de doctorat. 

„Ministrul tehnocrat Mircea Dumitru (sau cum il stiu „prietenii” – tovarasul Negulescu din dosarul R 79832) a mai executat doi „dusmani ai Poporului”! Oare cand au dat decizia au folosit softul lui Mugur Ciuvica?

O sa vedeti insa ca tovarasul Negulescu e disciplinat si stie sa dea si verdict de „neplagiat” atunci cand trebuie – mai ales cand o sa vina propunerea de la Rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, celebrul deja domn Marilen Pirtea (care a primit locul 1 pe lista PNL la Camera Deputatilor, ca tot e „apolitic”! Faceti pariu?”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de facebook. 

De asemenea, Ponta a criticat şi modul în care premierul Dacian Cioloş a ales „să-l pedepsească” pe ministrul Energiei, Victor Grigorescu.

„PS – ce dur a fost Dacian Ciolos cu Ministrul Grigorescu de la Energie! I-a spus sa nu mai faca golanii cu site-ul inchiriat pe 200.000 euro si sa spele banii altfel! Si cu asta gata, cazul rezolvat!”, a mai spus fostul premiei Victor Ponta.

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Victor Ponta a declarat că este convins că dacă vreun ministru din guvernul său ar fi declarat că a plătit 200 de mii de euro ca să închirieze un site, acel ministru ar fi fost ridicat direct din şedinţa de guvern.

„Sunt convins că dacă vreun ministru din guvernul meu declara că a plătit 200 de mii de euro ca să închirieze un site, îl aresta din şedinţa de guvern…Singura condiţie ca să nu te aresteze este să fii tehnocrat, în caz contrar ajungi imediat la „beciul domnesc” „, a spus Ponta.

Victor Ponta a mai spus că ministrul Energiei ar trebui să fie acuzat de spălare de bani şi fals în declaraţii. El a mai adăugat că cei care arată cu degetul, în acest caz tehnocraţii, sunt mai rău decât ceilalţi.

Fostul premier a mai precizat că această problemă de integritate nu este cea mai importanta, ci sunt altele mult mai grave:

„Daca vorbim despre energie, problema asta de integritate ca a mintit intr-o declaratie nu este cea mai importanta. În 2016, Romania a devenit importator de energie, tot in timpul acestui ministru toate proiecetele de energie au fost aruncate la cos. Judeţele Gorj si Hunedoara nu vor mai avea paine la propriu dupa guvernarea respectiva, pentru ca anul acesta doua companii nationale au fost distruse”, a declarat Victor Ponta la România TV.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.