Mișu Negrițoiu refuză să plece la șefia ASF!

Şeful Autorităţii de Supraveghere Financiară, Mişu Negriţoiu, a declarat, marţi, că momentan îi este imposibil să îşi dea demisia, în condiţiile în care în Parlament s-a declanşat o procedură pentru demiterea sa.

Misu Negritoiu a enumerat o serie de realizari pe care le-ar fi avut la conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara si a spus ca ramane la decizia de a nu-si da demisia. „Am zis ca nu-mi dau demisia, iar acum cred ca ar fi si imposibil sa-mi dau demisia, din moment ce exista o procedura parlamentara. Astept ca aceasta procedura sa isi produca efectul. De fapt, nu cred ca mai e nicio diferenta”, a spus Misu Negritoiu, potrivit news.ro.

Şeful ASF a mai afirmat că își asumă în totalitate angajamentul pe care l-a avut, înțelege faptul că mandatul său se apropie de sfârșit și pleacă de la ASF „cu împlinirea că am făcut ceea ce am promis în fața comisiilor parlamentare și ceea ce a trebuit să fac”.

Potrivit șefului ASF, instituția pe care o conduce a reușit să facă economii de peste 100 de milioane de lei, iar în plus își asumă „terapia-șoc” pe care au produs-o în piață deciziile luate în ultimii ani.

Declaratiile sefului ASF vin dupa ce patru comisii din Senat si Camera Deputatilor, reunite intr-o sedinta comuna luni, au votat aproape in unanimitate revocarea din functie a presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara, Misu Negritoiu, iar presedintele Comisiei Economice a Camerei Deputatilor, deputatul PSD Mihai Tudose, a anuntat demararea efectiva a procedurii de demitere.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.