Dragnea îl lasă pe Șerban Nicolae fără funcții în Senat

0

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, miercuri, înlocuirea lui Şerban Nicolae cu Mihai Fifor la şefia grupului PSD din Senat şi cu Robert Cazanciuc la Comisia juridică, au declarat surse din partid. O altă decizie luată în CEx-ul PSD este aceea a suspendării lui Nicolae Bacalbașa din partid, pentru o perioadă de șase luni.

Mihai Fifor a confirmat miercuri că este noul lider al grupului PSD din Senat, prin decizia Comitetului Executiv Național al partidului.

„Este o decizie a CExN. Eu o să încep activitatea ca lider de grup. Pentru mine nu este o noutate, am mai fost lider de grup în mandatul trecut și cred că împreună cu colegii mei am reușit să ne achităm de toate datoriile pe care le-am avut. A fost un mandat foarte bun, mandatul trecut. Sperăm ca și de data aceasta, împreună cu colegii senatori, să putem să ne ducem la bun sfârșit programul legislativ și să putem pune în aplicare tot ce vine dinspre guvern. Sprijinim Guvernul în toată activitatea sa”, a declarat Mihai Fifor, la Parlament.

El a spus că datoria pe care o are este una complicată, dar și onorantă. Fifor a susținut că își va menține obiceiul de a se consulta săptămânal la grup cu miniștrii. Mihai Fifor a fost desemnat la șefia grupului PSD din Senat în locul lui Șerban Nicolae.

Comitetul Executiv Național al PSD a decis, miercuri, suspendarea din partid pe o perioadă de șase luni a deputatului Nicolae Bacalbașa,

Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa a făcut marți, de la tribuna Parlamentului, semne obscene, având un comportament inadecvat în timpul dezbaterilor privind modificarea Statutului senatorilor și deputaților cu privire la comisiile de anchetă.

„Colegul meu de la Vaslui — tot Vasluiul: violuri și discursuri bune în Parlament oferă Vasluiul! Eu sunt fracțiunea care nu-și ține gura din Parlamentul român. Eu unul nu o să mă las speriat de amenințările distilate ale doamnei Gurgan, Curcan, îmi scapă, mă scuzați, sunt bătrân”, a spus Bacalbașa, în plen.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.