Poate dansa o balerină încălțată în…bocanci?

0

Printre primele reguli, atunci când vorbim despre antrenamentele sportive, se numără cea legată de îmbrăcămintea corespunzătoare. Și, pentru că marea majoritate a femeilor care se antrenează (fie la sala de sport, fie acasă, fie în aer liber) ajung să ”testeze” pe pielea lor dezavantajele sportului fără o ținută potrivită, îți vom da un exemplu concludent care te va ajuta să înțelegi de ce fiecare piesă de îmbrăcăminte te poate ajuta …sau încurca.

Imaginează-ți că ești la un spectacol de balet. Câteva balerine grațioase cu trupuri ireal de filiforme dansează pe scenă. Mișcarile de balet sunt incredibile pentru privitor. Avem senzația că picioarele balerinelor abia ating pământul, totul plutește într-o armonie seducătoare menită să încânte ochii privitorului. Dar dacă, la un moment dat, în mijlocul grațioaselor dansatoare apare o balerină încălțată cu…bocanci? Imaginează-ți (sau măcar încearcă, de dragul exercițiului) câtă grație ar mai avea chiar și cea mai talentată balerină, dacă picioarele ei ar fi încătușate de o pereche de bocanci grei și butucănoși. Poți să vizualizezi un salt în aer al dansatoarei sau deja ți se pare super amuzantă toată situația?

Fiecare obiect vestimentar pe care îl folosești la antrenamente contează. Că vorbim despre colanții dintr-un material special conceput pentru activități sportive din gama Diamond By Adesgo, respectiv Diamond Pro, sau dacă ne referim la lenjeria intimă sau la dresuri – fiecare aspect este important.

Lenjeria intimă contează la antrenamente. Îți recomandăm să alegi bumbacul organic nu doar pentru senzația confortabilă de ”a doua piele” dar și pentru faptul că este indicat să optezi pentru cea mai sănătoasă combinație de materiale atunci când intră în contact cu pielea transpirată. Ori, gama de lenjerie diamond by Adesgo din bumbac organic fără cusături este fix ceea ce ai nevoie. Pe lângă faptul că aceasta este fără cusături și nu se va vedea inestetic sub colanți, materialul este special tratat pentru a-ți oferi confort și protecție intimă.

Corpul tău va face față efortului mai bine dacă îi oferi susținerea și confortul de care are nevoie. Se spune că pentru frumusețe merită să suferim. Dacă folosești echipamentul potrivit, de suferit vor avea numai kilogramele în plus. Tu îți vei păstra buna dispoziție la fiecare antrenament. Cum este de altfel și normal.

colant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.