Dan Diaconescu a scos pe piață o prăjitură

0

Dan Diaconescu nu a stat prea mult pe gânduri şi după ce a ieşit din închisoare s-a şi apucat din nou de afaceri. El a scos pe piaţă o prăjitură pe care se regăsesc iniţialele numelui său. Desertul lui Dan Diaconescu costă 11 lei. 

La doar o săptămână după ce a fost eliberat din închisoare, Dan Diaconescu surprinde plăcut. Omul de afaceri le-a pregătit admiratorilor săi o surpriză „dulce”. Este vorba despre o prăjitură inscripţionată cu iniţialele DD (Dan Diaconescu), cu ciocolată şi fructe.

Cei care vor să încerce desertul lui Dan Diaconescu trebuie să plătească pentru o prăjitură suma de 11 lei.

Fostul parlamentar Dan Diaconescu a fost eliberat condiţionat, după ce a efectuat aproape 3 ani din pedeapsa de 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru şantaj. La ieşirea din penitenciar, fostul realizator TV le-a declarat jurnaliştilor că nu poate vorbi cu ei despre dosarul său, din cauza interdicţiei de 10 ani şi jumătate, pe care au fixat-o magistraţii.

Judecătoria sectorului 4 a decis că Dan Diaconescu poate fi eliberat condiţionat pentru că „şi-a format o atitudine corectă faţă de valorile sociale” şi pentru că a primit 186 de zile compensatorii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.