„Mindfulness urban”- învață să te concentrezi pe prezent pentru a fi mai fericit
Curtea Veche Publishing lansează în precomandă una dintre cele mai frumoase, liniștitoare și pline de emoție lecturi ale verii. „Mindfulness urban. Exerciții de curaj, compasiune și conectare” este o dedicație a unuia dintre cei mai cunoscuți psihoterapeuți din România, Gáspár György, pentru toți cei care au nevoie să fie mai conectați la prezent pentru a se îngrijora mai puțin cu privire la trecut sau viitor.
Cartea e disponibilă în precomandă cu autograful autorului exclusiv pe curteaveche.ro între 18 și 21 iunie 2018, începând cu data de 22 iunie ea putând fi găsită în librării la prețul de 50 de lei.
“Mindfulness urban” te poate ajuta să descoperi că dincolo de emoții, gânduri și provocările vieții nu se află sfârșitul lumii, ci chiar începutul ei. Mesajul autorului este cât se poate de clar: starea de prezență conștientă ne ajută să vedem ceea ce este invizibil – durerea noastră. Iar când îți vezi durerea, este greu să mai fugi de tine. Atunci începe vindecarea și pornești pe calea care te duce spre adevărata pace interioară.
Scrisă pentru toți cei care cunosc gustul amar al unei inimi strivite, cartea este un ghid – personal și practic în același timp – pentru a ne îmbrățișa temerile, îngrijorările și durerea. Astfel, purtați de starea de prezență conștientă, ajungem la Sinele nostru real.
Suntem oameni, deci cu toții avem nevoie de un spațiu interior în care să ne simțim în siguranță, în care să ne refugiem pentru scurt timp, ca mai apoi, ghidați de curaj, compasiune și conectare, să revenim în lumea exterioară pentru a ne trăi viețile din plin.
“Viața ta se desfășoară acum, nu în trecut și nici în viitor.”
Gáspár György este psiholog clinician. Din 2009, este președintele Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie și, din 2011, este co-fondator al conceptului Pagina de Psihologie. Este autorul bestsellerurilor “Copilul invizibil” (Curtea Veche Publishing, 2016) și „Revoluția iubirii: o altfel de poveste despre atașament și relații” (Editura Povești de Păpădie, 2017). De asemenea, custode de povești de viață şi „reparator“ de relații, cu o experiență de 12 ani în psihologia clinică şi psihoterapia de cuplu şi familie. De mai bine de un deceniu își canalizează energia către cultivarea sănătății relaționale și, din 2013, a inițiat programul național #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia.