Rețeta de succes a eficientizării proceselor de business

Share:

O afacere competititivă, profitabilă, capabilă să se plieze eficient într-o competiție/piață tot mai acerbă. Nu asta ne dorim, oare, cu toții? Dar suntem, ca manageri, capabili, în contextul unei companii în creștere să gestionăm o situație care ne poate depăși în orice moment? Sau vom apela, cu încredere, la profesioniști care ne pot susține afacerea cu succes?

Susținerea agilității și îmbunătățirea continuă a unei afaceri pot fi facilitate doar prin optimizarea proceselor companiei, un mecanism pe care doar o abordare de gestionare a proceselor de afaceri (Business Process Management) o poate susține cu succes.

Cu ce ne poate ajuta Business Process Management (Managementul proceselor de afaceri)?

Managementul proceselor de afaceri (Business Process Management) reprezintă o combinație de metode destinate gestionării proceselor de afaceri ale unei companii. Aceste metode ajută la reprezentarea, modelarea, analiza, măsurarea, îmbunătățirea, optimizarea și automatizarea proceselor de business.

Îmbunătățirea proceselor se poate face prin creșterea vitezei derulării acestora, reducerea timpului de desfășurare, reducerea costurilor umane / materiale implicate în proces.

Prin acoperirea lipsurilor asociate gestionării proceselor și evitând pericolele implementării și utilizării a multiple soluții tehnologice, un software de BPM asigură un motor de flux de lucru care întrunește o varietate de nevoi, acoperind mai multe procese, domenii de afaceri și de activitate.

Ce este Centric BPM Software România? Centric BPM este un sotfware de Business Process Management care transformă procesele de afaceri pentru a satisface mai bine nevoile clienților și pentru a asigura concentrarea asupra îmbunătățirii continue a proceselor prin inovație, creșterea flexibilității și tehnologie.

Benefiicile Centric BPM:

  • Scalabilitate – Susține creșterea organizației în timp, indiferent de complexitatea acesteia
  • Flexibilitate – permite ajustarea fluxurilor de lucru în funcție de modificările care apar în timp
  • Stabilitate și performanță datorită utilizării componentelor specializate pentru fiecare domeniu de activitate (procese, reguli comerciale, interfețe ale utilizatorilor, elemente de legătură pentru integrare etc.).

Concret, Centric BPM este susținut de o practică dedicată de BPM în România, axată în mod constant pe gestionarea nevoilor pieței de afaceri.

Enterprise Concept este o companie specializată în arhitectura întreprinderii și gestionarea proceselor de afaceri. Consultanța în afaceri și implementarea soluțiilor IT de gestionare a proceselor de afaceri reprezintă activitatea principală a companiei.

Enterprise Concept este renumită pentru faptul că excelează în a aduce la un loc strategiile și tehnologiile de afaceri cele mai potrivite, oferind o experiență de ultimă generație bazată pe cunoștințe specializate din domenii precum arhitectura întreprinderii (EA), gestionarea proceselor de afaceri (BPM), arhitectura dedicată serviciilor (SOA) și managementul performanței întreprinderii (EPM). Pe lângă specializarea în metodologia care accelerează implementarea eficientă a soluțiilor extrem de personalizate, Enterprise Concept conferă ani de experiență în domeniul afacerilor și tehnologiei fiecărui proiect, făcând astfel o diferență reală în ceea ce privește sprijinirea companiilor referitor la performanțele corporatiste, maximizarea productivității și accelerarea inovației.

Fondată în 2005, Enterprise Concept, pe baza cunoștințele specializate adunate în SUA, este renumită pentru capacitatea sa de a crea o legătură covalentă între consultanța în management și execuția IT, asigurând o sinergie perfectă între strategia managerială și cele mai avansate tehnologii care pot contribui la transformarea organizațiilor publice și private.

În cei 13 ani de experiență, compania s-a evidențiat ca fiind un grup profesional de consultanți calificați în reproiectarea modelelor de afaceri care generează valoare adăugată, prin poziționarea tehnologiei ca structură de bază pentru crearea logicii de afaceri. Soluțiile oferite de Enterprise Concept se axează pe concepte precum integrarea bazei de date (Enterprise Bus), managementul performanțelor companiei, gestionarea proceselor de afaceri, Lean Six Sigma, cadrul Zachman al arhitecturii companiei, managementul riscului, reproiectarea proceselor de afaceri, gestionarea și arhivarea documentelor și altele.

Cu o experiență semnificativă în consultanța de afaceri din România și cu o echipă competitivă de peste 60 de consultanți în afaceri și IT și peste 150 de proiecte BPM implementate, cu succes, la clienți din România și din străinătate din diferite industrii și domenii de activitate, nu se poate vorbi decât de un standard de performanță extrem de ridicat.

Domeniile de activitate au o paletă largă de transport (serviciu de curierat), domeniile farmaceutic, imobiliare, restructurare credite restante pentru persoane fizice, operațiuni retail, logistică, auto etc.

Soluțiile și studiile caz în automatizare procese în afaceri ​prezentate de Enterprise Concept vizează, de asemenea, o paletă largă și anume gestionarea spațiilor comerciale, gestionarea spațiilor de locuințe, gestionarea vânzărilor și a relațiilor cu clienții, gestionarea facturilor și litigiilor, automatizarea cererilor de credit și nu în ultimul rând restructurarea activelor neperformante.

Fie că vorbim de managementul deciziilor, managementul proceselor de afaceri, obiectivele managementului procesului de afaceri, managementul performanțelor companiei sau managementul riscului vom avea întotdeauna nevoie de profesioniști, bine pregătiți, care să ne ofere o variantă clară, cu riscuri minime, pliată pe realitatea business-ului nostru și al pieței în care concurăm!

Depinde, însă, doar de noi să facem alegerea corectă!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.