Pleșoianu, un nou atac la adresa premierului Dăncilă

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu, clasat al doilea în cursa pentru preşedinţia PSD, câştigată de Viorica Dăncilă, îi transmite acesteia că a câştigat voturi pentru că este premier şi că dacă nu ar fi premier ar fi ”ovaţionată” la Congres exact ca Marian Oprişan, acesta fiind de fapt huiduit şi neputând să îşi susţină discursul. El îi mai spune Vioricăi Dăncilă că numai ”o persoană de mare caracter” ca e poate arunca acum ”tuciul cu terci” în capul lui Liviu Dragnea, în condiţiile în care cam tot ce este i se datorează acestuia, potrivit news.ro.

”Ştiu că ştiţi că ştiu că aţi câştigat voturi doar pentru că sunteţi premier şi pentru că aţi programat Congresul între codul administrativ şi rectificarea bugetară. Nu ştiţi că ştiu că nu ştiţi câţi oameni din teritoriu, delegaţi la Congres, au venit la mine după ce am vorbit, mi-au strâns mâna şi şi-au cerut scuze pentru faptul că sunt nevoiţi să voteze împotriva INIMII lor. Ştiu că ştiţi că ştiu că, dacă mâine nu mai sunteţi premier, veţi fi ovaţionată în Congres la fel ca domnul Oprişan. Pentru că numai o persoană de mare caracter ca dvs. poate arunca acum tuciul cu terci în capul lui Dragnea, în condiţiile în care cam tot ce sunteţi i se datorează”, îi transmite Pleşoianu lui Dăncilă.

El mai spune că aceasta era complet panicată în timpul discursului său.

”Pentru că, atunci când am început să vorbesc, aţi realizat că veţi câştiga voturile, dar veţi pierde sala. Ştiu că ştiţi că ştiu că oamenii liberi ai acestui partid nu vă acceptă lesa, nu acceptă să le puneţi botniţă şi să le interziceţi pur şi simplu să VORBEASCĂ LIBER! Ştiu că ştiţi că ştiu că toate temele pe care le doriţi tabu, interzise, au fost abordate de mine la Congres în aplauzele OAMENILOR LIBERI din PSD. Aplauzele miilor de delegaţi arată un singur lucru: v-au votat conjunctural, pentru că aveţi pâinea şi cuţitul de premier, dar nu sunt în ruptul capului de acord cu noul dvs. discurs”, mai afirmă Liviu Pleşoianu.

Pleşoianu a candidat la preledinţia PSD la Congresul din 29 iunie, clasându-se pe locul al doilea după Viorica Dăncilă. Discursul lui Pleşoianu a fost aplaudat în mai multe rânduri de cei aflaţi în sală. În schimb, Marian Oprişan a fost huiduit şi a renunţat la discurs.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.