Băsescu: Cioloș, un executant de mandat al lui Macron!

0

Traian Băsescu spune că Dacian Cioloş este doar un executant de mandat al preşedintelui Franţei Emmanuel Macron şi nu are dreptul să gândească singur, susţinând că Macron, dacă nu a reuşit cu reformele în Franţa, nu va reuşi nici la nivelul UE.

„Mă enervează ce a făcut Macron, iar el, noi îl vedem pe Cioloş ca exponent, e un executant al mandatelor date de Macron. Realitatea este că, spre deosebitede ultimele 3 cicluri electorale la nivel european, azi PPE plus socialiştii nu mai au majoritate, deci nu mai pot trece prin votul Parlamentului o comisie. Şi atunci trebuie să iei un al treilea, acestea era Partidul lui Macron, această mişcare pentru Europa, reînnoirea Europei.

Nu o să reînnoiască Macron pentru ca nu este în stare să o reînnoiască Franţa. Reformele acute de care are nevoie Franţa nu a reuşit la el acasă şi vine prin Cioloş să reformeze UE. Sper să nu fie reformată după viziunea lui”, a declarat Traian Băsescu.

„Să nu credeţi ca are dreptul să şi gândească când îl are şef pe Macron. Cioloş lucrează pe mandat dat de Macron. Cioloş este executant de mandat”, a mai spus Băsescu.

Fostul preşedinte, actual europarlamentar, Traian Băsescu a mai observat că numirile de la nivelul UE nu au nicio legătură cu unitatea despre care vorbeau liderii europeni la Sibiu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.