Atenție la biletele false pentru Untold! Mai multe studente, înșelate!

Atenție, escrocherie de sute de lei cu bilete false vândute pentru festivalul Untold! Un șarlatan promova pe OLX bilete la jumătate de preț, reduse, chipurile, de la 700 de lei. Studentele care au cumpărat de la el s-au prins că ceva este în neregulă când au făcut o verificare online. Reclamat la poliția, escrocul a început cu amenințări. 

Studentele au crezut că fac o afacere, au comandat biletele, escrocul le-a trimis pe curier. După ce le-au achitat, tinerele au constatat că au doar 10 cifre la codul de bare, nu 20 cât ar trebui. L-au contactat pe escroc pe o rețea de socializare și i-au cerut banii înapoi, acesta a început să mintă în legătură cu identitatea și locul în care trăiește. Când fetele i-au spus că l-au reclamat la poliție, escrocul a trecut la amenințări, le-a spus că știe unde stau, pentru că le-a obținut adresa atunci când a trimis curierul cu biletele false.

Poliția a deschis dosar penal pentru fals și înșelăciune.

Citește și
1 Comentariu
  1. Mesesan sorin spune

    Biletele de la Entertix au codul format din 10 cifre,cele de la In-town au 20,deci nu asta e criteriul dupa care se diferentiaza
    biletele false de cele originale,sunt elemente de siguranta,holograma….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.