Gheorghe Dincă, acuzat, de procurorii DIICOT, de omor calificat!

0

Procurorii DIICOT au extins cercetările în cazul Gheorghe Dincă pentru omor calificat. Anchetatorii au găsit oase și dinți în cenușa din curtea sa.

Giorgiana Hossu, procurorul-şef adjunct al DIICOT, a citit un comunicat de la sediul din Craiova, în care existau şi date din anchetă.

Potrivit procurorilor, agresorul a mărturisit că a ucis-o pe Alexandra, joi, în jurul orei 12:00, în momentul în care a găsit-o cu telefonul în mână, după ce aceasta sunase la 112.

„În cadrul audierilor, inculpatul a recunoscut că a ucis victima pe 25 iulie, în jurul orei 12:00, la domiciliul său şi ulterior i-a incinerat corpul. Inculpatul a declarat că a agresat-o suprimându-i viaţa atunci când a surprins-o cu telefonul în mână. Cu privire la cea de-a doua victimă există indicii că inculpatul a săvârşit acelaşi gen de infracţiuni şi urmează să ofere detalii”, a spus procurorul DIICOT.

„La data de 25 iulie 2019 în jurul orelor 12, la domiciliul său din Caracal ar fi ucis-o pe minora în vârstă de 15 ani pe care anterior o răpise în scopul exploatării sexuale, o sechestrase la domiciliul său și o violase. În cauză există elementele constitutive ale infracțiunii de trafic de minori, respectiv recrutarea, sechestrarea și adăpostirea minorei prin constrânge, răpire și profitând de imposibilitatea ei de a se apăra, dată fiind starea vădită de vulnerabilitate. Inculpatul este o persoană cu o contituție fizică masivă, în fața căruia o minoră de 15 ani a avut practic nicio șansă să se apere. În cenușa găsită într-un butoi metalic a fost identificate prin cernere mai multe fragmente de oase calcinate, dinți de natură umană. Alături de aceste fragmente au fost găsite trei inele, un lănțișor, alte fragmente de lănțișoare, o bucată metalică în formă dreptunghiulară, precum și o bucată similară de monturi de inel ce prezentau urme de ardere. În autoturismul inculpatului au fost găsit un cercel. Aceste bijuterii au fost recunoscute de mama minorei”, a spus Giorgiana Hosu.

În cadrul audierilor, Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra și apoi i-a incinerat corpul, potrivit procurorului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.